Skip to content

Teatre | “La Idea d’Europa” i posterior col·loqui

16 de maig a les 19:00Categoria ActeCultura,DebatTeatre | “La Idea d’Europa” i posterior col·loquiMuseu d'Art de Cerdanyola, Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Representació de l’obra de teatre “La Idea d’Europa” i posterior col·loqui amb Joan Botella Corral, catedràtic emèrit en Ciència Política (UAB).

“La Idea d’Europa” de George Steiner és una obra que reflexiona sobre la identitat europea i el seu llegat cultural. Steiner explora la riquesa de la història, la filosofia i la literatura europees, així com els reptes que enfronta el continent al segle XXI.

Destaca la diversitat cultural i lingüística d’Europa i advoca per un diàleg intercultural que preservi la seva herència humanística. Steiner planteja preguntes provocatives sobre el futur d’Europa en un món globalitzat i fragmentat, i defensa la importància de l’educació i la tolerància per mantenir viva la idea d’Europa.

Data i horari

Dijous 16 maig

de 19:00 a 20:30

Ubicació

Museu d'Art de Cerdanyola

Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitza

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Preu

Gratuïta

Comentaris

Aquesta activitat és fa amb el suport de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, de la Càtedra Jean Monnet EUPOL i del Centre de Documentació Europea UAB

Back To Top