Skip to content

Teatre | Representació de "La Idea d’Europa"

16 de maig a les 19:30Categoria ActeCultura,DebatTeatre | Representació de "La Idea d’Europa"Museu d'Art de Cerdanyola, Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

La representació de l’obra es durà a terme el 16 de maig al Museu d’Art de Cerdanyola on, també es produirà el posterior col·loqui amb Joan Botella Corral, catedràtic emèrit en Ciència Política (UAB), sobre l’obra.

“La idea d’Europa” de George Steiner és un assaig que explora les complexitats i les contradiccions de la identitat europea. Steiner analitza les arrels culturals, filosòfiques i lingüístiques que han definit Europa al llarg del temps, des de la seva antiga herència grega fins als seus conflictes i tensions contemporànies.

L’autor argumenta que Europa és més que una entitat geogràfica o política; és una idea en constant evolució que s’ha forjat a través del diàleg entre diferents cultures i tradicions. A través d’una profunda reflexió sobre la literatura, la música, la filosofia i la història, Steiner destaca la riquesa i la diversitat de la herència europea, mentre també aborda les seves incerteses i reptes en el món modern.

 

Data i horari

Dijous 16 maig

de 19:30 a 21:00

Ubicació

Museu d'Art de Cerdanyola

Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitza

Museu d'Art de Cerdanyola

Preu

Entrada gratuïta, aforament limitat

Back To Top