Skip to content

Cinema | Projecció del film 'Yo Capitán'

26 d'abril a les 20:00Categoria ActeCulturaCinema | Projecció del film 'Yo Capitán'Cinemes Maldà, Carrer del Pi 5, Barcelona

L’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya us convida, en el marc del cicle ‘MEDIA al Maldà’, a la projecció de la pel·lícula ‘Yo Capitán’, de Matteo Garrone, al Cinema Maldà de Barcelona.

El cicle ‘MEDIA al Maldà’, iniciat al setembre de 2022, convida el públic, l’últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas.

La propera sessió es durà a terme el proper dijous 26 d’abril de 2024 a les 20h, amb la projecció del drama amb suport d’Europa Creativa MEDIA ‘Yo Capitán’, guardonat amb el LLeó de Plata al Millor Director al Festival de Venècia i amb el Premi del Públic al Festival de San Sebastián, i nominat als European Film Awards, als Globus d’Or i als Oscars 2024.

Sinopsi
Èpica història de dos cosins, Seydou i Moussa, que abandonen Dakar per anar a Europa. En aquesta odissea contemporània, els joves han de superar múltiples obstacles en una lluita per la supervivència a través del desert, els horrors de les presons líbies i els perills del mar.

Data i horari

Divendres 26 abril

de 20:00 a 22:00

Ubicació

Cinemes Maldà

Carrer del Pi 5, Barcelona

Organitza

L’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i Cinema Maldà

Preu

Gratuïta

Back To Top