Skip to content

Lectures | Narració del conte Kalòpsia

19 de maig a les 10:00Categoria ActeCulturaLectures | Narració del conte KalòpsiaPati del Museu d'Art de Cerdanyola, Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Narració del conte “Kalòpsia, un planeta no tan diferent”, editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Kalòpsia es un conte dirigit als mes menuts basats en un planeta que es troba a milions i milions de quilòmetres de la Via Làctia. És un planeta ple de colors on el cel pot ser groc i l’aigua és vermella, amb gust de xarop de maduixa. Però no tot és tan bonic com sembla…

A Kalòpsia hi habiten quatre espècies que han separat els seus territoris  amb murs perquè quan s’ajunten l’única cosa que fan és discutir.

Acompanya la Wabi en aquesta aventura on descobrirà un munt de sorpreses i s’adonarà que, malgrat les diferències, les espècies del seu planeta poden conviure i ajudar-se les unes a les altres.

Una història divertida que t’aproparà a la Unió Europea, t’ajudarà a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

La narració del conte es farà en 4 franges diferents, sent aquestes a les 10:00h del mati, 11:00h, 12:00h i finalment a les 13:00h.

 

Data i horari

Diumenge 19 maig

de 10:00 a 14:00

Ubicació

Pati del Museu d'Art de Cerdanyola

Carrer de Sant Martí, 88, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitza

Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Preu

Entrada gratuïta, aforament limitat

Back To Top