L'endemà del 9 de juny: Anàlisi electoral i perspectives de futur de la UE

Gairebé 360 milions de persones de 27 països diferents estan cridades a les urnes entre el 6 i el 9 de juny del 2024, per escollir un total de 720 representants al Parlament Europeu. Sens dubte, aquesta és una de les cites electorals més destacades del 2024, marcada per nombrosos debats a escala europea i europea. La geopolitització de la Unió Europea i la política migratòria, la desinformació, el futur de l’agricultura i les polítiques mediambientals en són alguns exemples.
Els resultats electorals i els possibles escenaris resultants determinaran el futur de la UE: seran un punt d’inflexió o s’imposarà el continuisme? La Unió Europea fa un gir a la dreta? Què diuen els joves a les urnes sobre la Unió Europea? I, tot això, com afecta Catalunya?
Aquestes i d’altres qüestions seran el centre de la conversa “L’endemà del 9 de juny: Anàlisi electoral i perspectives de futur de la UE” que organitza el COLPIS, l’Ateneu Barcelonès i l’ICPS amb la col·laboració del CIDOB, European Union Society i el Consell Català del Moviment Europeu.
L’acte comptarà amb la participació de:
· Hèctor Margalef, investigador del CIDOB
· Dolors Camats, directora de la Fundació Catalunya Europa
· Steven Forti, professor de la UAB i de l’ICPS
La sessió serà moderada per Marta Aldomà de l’Ateneu Barcelonès
Data i horari
Dijous 28 novembre
de 18:30 a 20:30
Ubicació
Ateneu Barcelonès
Carrer de la Canuda, 6, Ciutat Vella, 08002
Organitza

Fundació Catalunya Europa
Preu
Gratuït, amb inscripció prèvia.
Comentaris
A la Sala Bohigas