Skip to content

Eleccions Europees 2024 | L’hora de la veritat per a Europa

30 d'abril a les 17:45Categoria ActeDebatEleccions Europees 2024 | L’hora de la veritat per a EuropaAteneu Barcelonès, Carrer de la Canuda, 6, Ciutat Vella, 08002

A mesura que ens acostem a les eleccions europees de juny, la necessitat de fomentar la consciència democràtica i el coneixement sobre les institucions de la Unió Europea es fa més patent. En aquest context, les noves generacions juguen un paper vital i compartim el compromís de promoure una ciutadania informada i crítica, essencial per a un procés democràtic saludable.

En el marc de la Capitalitat Europea de la Democràcia (ECoD) a Barcelona 2023-2024 i del Cicle “Europa en joc” de l’Ateneu Barcelonès, tenim l’honor de debatre el paper d’aquesta nova generació d’europeus enfront de les pròximes eleccions. A través de l’Associació Juvenil Palumba EU hem impulsat l’esdeveniment: “Eleccions Europees 2024: l’hora de la veritat per a Europa” per tal de promoure la participació a les següents eleccions europees.

L’esdeveniment reunirà destacats ponents europeus, com ara el Sr. Jaume Duch, portaveu i Director General de Comunicació del Parlament Europeu. A més, inclourà una taula rodona amb activistes i politòlegs joves, moderada per la Carme Colomina en representació del CIDOB, “Academic Partner” de Palumba EU, amb Maria Serra, climate activist and speaker of the Spark project by Oxfam Javier Carbonell, political scientist, professor at SciencesPo Paris and associate at LSE Ideas.

Finalment una tertúlia jove amb els ponents de la taula. Durant l’esdeveniment l’equip de Palumba presentarem en exclusiva l’app europea en què hem treballat durant mesos per potenciar la participació dels joves en les eleccions, un projecte europeu amb organitzacions internacionals nascut i coordinat des de Barcelona gràcies a l’empenta de la capitalitat que aspira a arribar a milions de joves d’arreu de la UE.

Data i horari

Dimarts 30 abril

de 17:45 a 20:45

Ubicació

Ateneu Barcelonès

Carrer de la Canuda, 6, Ciutat Vella, 08002

Organitza

Palumba EU

Preu

Gratuïta

Back To Top