Skip to content

El programa CERV i altres eines de participació del projecte europeu

del 21 de maig al 28 de maigCategoria ActeFormacions,PolíticaEl programa CERV i altres eines de participació del projecte europeuCarrer Londres, 55, Sala d’actes

S’informarà i es presentaran les iniciatives que la Diputació de Barcelona ha desenvolupat en la promoció i la divulgació de la participació ciutadana en el projecte europeu i que son d’interès per als municipis, incloent l’explicació del paper de la Diputació de Barcelona en la xarxa BELC (Building Europe with Local Counciliors) i els nous recursos econòmics i materials en aquest àmbit.

Tanmateix, es presentaran les característiques del nou programa comunitari CERV “Ciutadans Igualtat, Drets i Valors 2021-2027”, així com el seu objectiu de protegir i impulsar els drets i valors consagrats en els Tractats de la Unió Europea i en la Carta dels Drets Fonamentals per promoure societats obertes, democràtiques i inclusives, basades en l’ Estat de Dret. També es farà un repàs dels seus quatre pilars principals de finançament com són: Valors de la Unió; Igualtat, Drets i Igualtat de gènere; Compromís i participació ciutadana i Daphne (per combatre la violència de gènere i en altres grups de risc). La presentació del programa CERV es complementarà amb dinàmiques de grup.

Data i horari

Inici: Dimarts 21 maig 10:00

Final: Dimarts 28 maig 14:00

Ubicació

Carrer Londres, 55, Sala d’actes

Organitza

Oficina d'Europa i Estratègia internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona

Preu

L'activitat és gratuïta. Cal inscripció prèvia

Comentaris

Format híbrid (Plataforma Zoom + Presencial). Les dates de la sessió son: 21 i 28 de maig de 2024. Total hores: 6 hores. Horari: De 10:00 a 12:00 hores sessió en línia (21 de maig) i de 10:00 a 14:00 sessió presencial (28 de maig). L'activitat va dirigida al personal tècnic i comandaments dels ens locals de la província de Barcelona que treballin en la promoció i divulgació de la participació ciutadana en el projecte europeu.

Back To Top