Skip to content

Curs | Eines per incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupament

del 03 de maig al 17 de maigCategoria ActeFormacionsCurs | Eines per incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupamentRecinte de l'Escola Industrial / Format híbrid, Carrer del Comte d'Urgell, 217, L'Eixample, Barcelona

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i el Servei de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona ha obert ja les inscripcions per participar en el curs “Eines per incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupament” en el marc del BAF 2024.

Aquest curs està dirigit a personal tècnic municipal de l’àmbit de cooperació al desenvolupament i d’igualtat. Té com a objectiu proporcionar orientacions pràctiques per tal d’incorporar la transversalitat de gènere en les polítiques públiques de cooperació al desenvolupament d’àmbit local.

El curs consta de 10 hores dividides en una primera sessió el dia 3 de maig de 4 hores presencials (Recinte de l’Escola Industrial) i 3 sessions els dies 8, 10 i 17 de maig, de 2 hores cadascuna, en format de videoformació.

La formadora és la Gisela Carrasco Miró, consultora de cooperació al desenvolupament especialitzada en gènere i en drets de les dones i nenes. Té experiència de treball com a docent en Universitats d’Europa i Amèrica, així com a consultora en ONGs, agències de cooperació i agències de NNUU com OMS, PNUD i ONU DONES, entre altres.

Data i horari

Inici: Divendres 3 maig 10:00

Final: Divendres 17 maig 14:00

Ubicació

Recinte de l'Escola Industrial / Format híbrid

Carrer del Comte d'Urgell, 217, L'Eixample, Barcelona

Organitza

Oficina de Cooperació al Desenvolupament i el Servei de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona

Preu

Gratuïta

Back To Top