Skip to content

Concert | FEMJAZZ Concert de Jazz Femení i Europeu

09 de maig a les 19:30Categoria ActeCultura,MúsicaConcert | FEMJAZZ Concert de Jazz Femení i EuropeuInstitut Français de Barcelona, Carrer de Moià, 8, Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Barcelona: un concert de jazz femení i europeu per fer el dia d’Europa!

Una expressió de la voluntat d’entendre el treball cultural com a treball per la pau és l’agrupació dels instituts culturals d’Itàlia, França i Alemanya a l’anomenat Cluster EUNIC, creat recentment.

En el marc d’aquesta fundació, on també hi ha el British Council, la Representació de la Unió Europea, l’Institut Ramon Llull i l’Institut Cervantes, el Dia de l’Europa ha de ser una ocasió per donar vida a aquest diàleg de cultures entre les nostres cultures.

La música jazz, amb la característica del diàleg entre els músics, sembla la millor manera de complir aquest objectiu. Pel nostre concert, els músics procedeixen de quatre cultures: Itàlia, França, Alemanya i Catalunya.

En col·laboració amb els instituts culturals europeus esmentats de Barcelona i l’Escola Superior de Música ESMUC, tres músics de França, Itàlia i Alemanya interpretaran un programa preparat juntament amb els graduats de l’ESMUC.

Ens complau especialment que els convidats internacionals siguin exclusivament dones que toquen instruments del jazz tradicionalment més tocats per homes, com ara la bateria o el saxofon.

Data i horari

Dijous 9 maig

de 19:30 a 22:00

Ubicació

Institut Français de Barcelona

Carrer de Moià, 8, Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Organitza

Escola Superior de Musica de Catalunya, Istitut Français, Instituto Italiano di Cultura, Goethe Institut i EU Nationals Institutes for Culture

Preu

Gratuïta

Back To Top