Skip to content

Cafè Europa | Drets Laborals: que ens hi juguem a les europees?

26 d'abril a les 09:00Categoria ActeDebatCafè Europa | Drets Laborals: que ens hi juguem a les europees?En línia

En un moment com l’actual, les recents notícies ressonen amb força: Europa ha fallat contra Espanya pels límits a les indemnitzacions per acomiadament. El Comitè Europeu de Drets Socials ha dictaminat que el règim dels acomiadaments a Espanya no compleix amb els estàndards de la Carta Social Europea, en resposta a una demanda presentada per UGT. Aquesta decisió posa en relleu la importància d’analitzar el futur dels drets laborals tenint en compte la nostra relació amb Europa i les implicacions dels sindicats. No et perdis el Cafè Europa del 26 d’abril, on parlarem de tot això i més. 

Davant de les eleccions europees del 9 de juny i coincidint amb el Primer de maig, us convidem a participar al Cafè Europa del 26 d’abril de 9h a 10h del matí, online, per dialogar conjuntament amb Camil Ros i Javier Pacheco, secretaris generals d’UGT i CCOO Catalunya respectivament, sobre El drets laboral: Que ens hi juguem a les properes eleccions europees?

El Cafè Europa és un cicle de debats en línia organitzat per la Fundació Catalunya Europa, i en col·laboració amb altres entitats, el darrer divendres de cada mes, amb caràcter divulgatiu per acostar temàtiques europees i internacionals a la ciutadania.

Cal inscripció prèvia aquí.

Data i horari

Divendres 26 abril

de 9:00 a 10:00

Ubicació

En línia

La trobada tindrà lloc a través de Zoom. Cal dur a terme la inscripció per rebre l'enllaç.

Organitza

Fundació Catalunya Europa

Preu

Gratuït

Back To Top