Skip to content

Acte | Entrega de Premis Europeus a la Seu de la Comissió Europea

08 de maig a les 17:00Categoria ActeCulturaActe | Entrega de Premis Europeus a la Seu de la Comissió EuropeaAula Europa, Seu de la Comissió Europea a Barcelona, 1ª Planta. Pg. de Gràcia 90, Barcelona

Acompanya’ns en aquesta nova edició de l’entrega dels premis “Què és Europa per a tu” i “Europa Jove” que durem a terme el dia 8 de març a l’Aula Europa, situada dins de la Seu de la Comissió Europea a Barcelona.

Durant l’acte, presentat per la directora de la Fundació Catalunya Europa, Dolors Camats, s’entregaran els dos premis organitzats per la fundació i es donarà la paraula als guardonats perquè ens expliquin quines han sigut les seves motivacions a l’hora d’elaborar el seu treball i facin una breu descripció d’aquest.

Per altra banda, conjuntament amb Equipo Europa, en aquest acte també entregarem els premis de les “Olimpíades de la Unió Europea” organitzades per aquesta entitat.

L’acte tindrà inici a les 17:00 h, finalitzant a les 18:30 h. Es prega els assistents que portin el DNI per poder entrar dintre de la Seu de la Comissió Europea.

Data i horari

Dimecres 8 maig

de 17:00 a 18:30

Ubicació

Aula Europa, Seu de la Comissió Europea a Barcelona

1ª Planta. Pg. de Gràcia 90, Barcelona

Organitza

Fundació Catalunya Europa

Preu

Gratuïta

Back To Top