Skip to content

9 de Maig | Dia Europeu del Comerç de Proximitat en el Dia d'Europa

09 de maig a les 10:00Categoria ActeCultura9 de Maig | Dia Europeu del Comerç de Proximitat en el Dia d'EuropaEixos Comercials de la ciutat i davant de comerços associats

Els eixos comercials associats a Barcelona Comerç celebren el Dia d’Europa des de 2019 amb el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. Aquesta iniciativa reconeix l’essencial paper del comerç minorista en la vida dels barris barcelonins i altres municipis europeus.

Els 23 eixos comercials, visibles a www.eixosbcn.barcelona, promouen aquesta jornada amb carpes informatives en llocs cèntrics, destacant els valors europeus i el projecte de convertir Barcelona en la Capital Europea del Comerç de Proximitat, més informació a www.europeanretailcapital.com.

Els comerciants, d’altra banda, exhibeixen taules a l’exterior dels seus establiments amb materials informatius i banderes europees, convidant els ciutadans a sumar-se a la iniciativa.

A través d’aquesta mobilització, es promou un consum responsable i el comerç local com a pilars per a una Europa pròxima, pròspera i sostenible

Data i horari

Dijous 9 maig

de 10:00 a 20:00

Ubicació

Eixos Comercials de la ciutat i davant de comerços associats

Organitza

Barcelona Comerç (Fundació Barcelona Comerç)

Preu

Gratuïta

Back To Top